مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت آدم ربایی

با سلام و عرض ادب.
شخصی به بنده اتهام آدم ربایی وارد کرده و برای چند ماه پرونده در جریان و تحقیقات بود اما به دلیل نبود ادله کافی پرونده مختومه شد، اما شاکی یک روز قبل از اعلام حکم رضایت داده بود و در متن آخرین ابلاغیه ما این متن قید شده به این صورت:

"بازپرسی با توجه به شکوائیه شکات بزه مدنظر شکات را به آدم ربایی با تهدید توصیف می نماید ،صرف
نظر از این که شکات تقاضای ترک تعقیب و اعلام رضایت نموده اند ،باتوجه به این که شاکی دلیل کافی جهت اثبات مدعای خود ارائه ننموده ودر تحقیقات
انجام یافته نیز ادله ی مکفی علیه مشتکی عنه به دست نیامده است و اظهارات گواهان تعرفه شده نیز دلالتی بر وقع بزه ندارد ، لذا به لحاظ عدم کفایت
دلیل جهت احراز وقوع بزه های موضوع شکایت، مستند به اصل سی وهفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ومادهی 120 قانون مجازات اسلامی
و مادهی 265قانون آئین دادرسی کیفری قرارمنع تعقیب صادر میگردد"

آیا با این اوصاف بنده میتوانم اعاده حیثیت بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر رای قطعی به نفعتان صادر شده و مبنی بر حکم برائت است می‌توانید تحت عنوان افترا و جبران خسارت معنوی درخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با سوءنیت اقدام کرده باشند بله می توانید.
با توجه به اینکه رضایت داده اند بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و توجه داشته باشید دادگاه ممکن است شکایت شما را نیز قبول نکند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بای سوء نیت اثبات شود در غیر این صورت هر شخصی حق دارد اگر ادله‌ای هرچند جزئی وجود دارد احقاق حق نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت علیه شما از باب تظلم خواهی بوده در صورتی که اثبات شود به قصد عمد و غرض و ایذا بوده است اعاده حیثیت متصور است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه افتراء از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با سوءنیت اقدام کرده باشند بله امکان دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه برائت حاصل کرده اید تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما