مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام دخترمن 6ماهش هست اسمش سلین هست میتونم تغییر بدهم به ماهلین.چون پسرم میگه باید عوضش کنیم دوسش ندارد.همش ماهلین صداش می‌کنه.چی کارباید بکنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام باید از دادگاه درخواست تغییر نام از سلین به ماهلین را بکنید دادگاه رسیدگی کرده و حکم بر قبول یا رد درخواست خواهد داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تغییر نام معمولا از طریق اداره ثبت و احوال آغاز می‌شود اما با مخالفت مواجه و باید دادخواست آن در دادگاه مطرح شود ولی باید دلیل داشته باشید دلیل شما کافی نیست بهتر است موضوع دیگری را برای دفاع از این پرونده در نظر بگیرید

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

اگر نام انتخابی طبق ماده 20 قانون ثبت احوال جزو اسامی ممنوعه نباشد پدر یا جد پدری با ارائه شناسنامه خود جهت فرزندان کمتر از 18 سال میتواند با مراجعه به اداره ثبت احوال نسبت به تغییر نام اقدام نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام بله می‌توانید اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه سهیم اداره ثبت احوال درخواست کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه اقدام نمائید.

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود‌. از ثبت احوال اقدام کنید. اگر رد شد در دادگاه نسبت به رای ثبت احوال اعتراض کنید. با توجه به سن کم طفل امکان اینکه با تغییر نام موافقت شود زیاد است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق سایت تغییر نام اداره ثبت احوال موضوع را پیگیر نمایید و در صورت عدم موفقیت باید دادخواست حقوقی تقدیم گردد

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

سلام از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت مخالفت دادخواست دهید.