مشاوره حقوقی رایگان - اثبات قرارداد بدون امضا

یک نفر یک کاغذ دست نویس را به عنوان مدرک به دادگاه ارائه کرده و از من می خواهد این قرارداد را قبول کنم و اجرا کنم در صورتی که در زمان انعقاد قرارداد من اعتراض داشتم به محتوای قرارداد و آن را امضا نکردم و الان متوجه شدم که خود شاکی و شاهد های اون امضا کردند، وکیل شاکی در دادگاه به من گفت شاهد ارجحیت دارد به امضا و شاکی من درخواست شاهد کرده و الان چون من قرارداد را امضا نکردم آیا با آوردن شاهد از طرف شاکی ، من محکوم به اجرای قرارداد می شوم ؟

پاسخ ها :

اثبات قرارداد بدون امضا عدم امضای قرارداد امضای طرف قرارداد امضا در قرارداد شاهد در قرارداد امضا شاهد