مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش بدون سند

سلام من نزدیکه 30میلیون جنس دادم به یه نفر که 4 تا مغازه اجاره ای داره و کلا هم ادم خوش قولی بودن و چون چک نتونسته بودن از بانک بگیرن فقط زیره فاکتوره فروش رو امضا کردن به دلیل بیماری کرونا و رکود الان تلفن رو جواب نمیدن و اون طرفی که با من طرف حساب بود نمیاد مغازه
میخاستم بپرسم ببینم میشه با فاکتور امضا شده شکایت کنم و در نتیجه به پولم میرسم آیا؟
ممنون

پاسخ ها :

مطالبه طلب با فاکتور مطالبه وجه کالا فاکتور فروش مطالبه وجه فاکتور