مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

سلام اگر کسی بدون گواهینامه با ماشین تصادف کند و یک سرنشین دیگر داشته باشد و کسی دیگر خود را به عنوان نفر سوم راننده اعلام کند و صاحب ماشین باشد و هنگام تصادف نبوده و قبل از افسر به محل آمده آیا میتواند از عنوان راننده انصراف دهد آیا جرمی صورت گرفته است و مجازات دارد لطفاً راهنمایی کنید ممنونم.

پاسخ ها :

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام.بله مجرم وقابل مجازات.ضمنا شرکت بیمه هم در صورت مطلع شدن از پرداخت بیمه دیه فوت یا جرح وبدنه خودداری خواهد کرد.