مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام.مرداد سال 1402 با شرکتی قرارداد سه ماهه آزمایشی به همراه nda و سفته سی میلیون تومانی امضا کردیم که در زیر کپی سفته به عنوان سررسید شماره اون قرارداد هست و دیگر قراردادی ننوشتند و من هم چون از حقوق ناراضی بودم,سال 1403 از شرکت خروج کردم.حالا برای دریافت حقوق فروردین ماه به من گفتند باید یک رسید بدهی که از تاریخ 1/5تا 30 فروردین 1403 لپ تاپ در اختیارت بوده و سفته رو هم میگن تا دوسال یعنی اتمام پروژشون بهت نمیدیم. آیا این سفته قابلیت اجرایی دارد یا خیر و این رسید باعث به دردسر افتادن من نمیشود؟
بینهایت ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر در اصل سفته شرطی نباشد مشکل خاصی جهت اجرا ندارد، رسید را با توجه به شرایط و قرارداد کاری باید بررسی کنید و مستلزم بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله سفته سند تجاری است و قابلیت مطالبه دارد دادخواست استرداد بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین شما در حین استخدام و تعهدات ضمن عقد و ضمانت‌های اجرایی انجام تخلف است لذا در خصوص استرداد سفته می‌توانید دعوی استرداد به طرفیت ایشان مطرح نمایید

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. بستگی به قرارداد و نوع کار شما و البته نیات کارفرما دارد. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سفته سند تجاری است و قابلیت مطالبه دارد دادخواست استرداد بدهید