مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خرید ارز دیجیتال

بنده از طریق یک آگهی کار در منزل با شخصی آشنا شدم و از من خواستن که به حساب بانکی من پول واریز کنند و من براشون ارز دیجیتال خریداری کنم و به کیف پول دیجیتالشون بزنم ولی الان متوجه شدم که کلاهبرداری بوده و پلیس فتا هم حساب من رو مسدود کرده و میگه باید اون پول رو من بدهم من اسکرین پیام های اون شخص و برگه ای که به عنوان مجوزشون بود رو دارم راهنمایی کنید که چی کار کنم لطفا

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به آگاهی مربوطه مراجعه و طرح شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت شما به جرم کمک کرده‌اید می‌بایست دفاعیات لازم را به عمل بیاورید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

میبایست مطابق ادله دفاع نمایید ولی نتیجه ی دفاعیات شما بسته به نظر مقام قضایی میباشد

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. به پلیس فتا مراجعه کرده و مدارک را ارایه دهید. می توانید در دادسرا هم شکایت کنید. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
مسئول پرداخت وجوه هستید و در صورت اثبات ادعا میتوانید از طرف مقابل مطالبه نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

شما بابت کلاهبرداری طرح دعوی کنید. مدارک را ارایه دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از جنبه کیفری برایت می یابید لیکن مسیولیت پرداخت با شماست.