مشاوره حقوقی رایگان - کاهش ساعت کار به دلیل بیماری خاص کارمند

سلام مدت یازده ساله که بیماری ام اس دارم با وجود اینکه دو فرزند دارم و بیماری باعث محدودیت در کارهایم شده میخواستم بپرسم قانونی در مورد کاهش ساعت کاری برای بیماران خاص هست که بتونم به اداره ارائه بدم ؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مدارک بیماری را و درخواستتان را به اداره مورد نظر ارایه دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
درخواست طرح در کمیسیون پزشکی را ارائه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک را ارائه و درخواست نمایید تا برسی های لازم انجام شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید وضعیت خدمتی شما بررسی شود تا راهکار ان مشخص شود