مشاوره حقوقی رایگان - فرار از مهریه

سلام وقتتون بخیر پدر من مدتی هست که در فکر اختیار کردن همسر دوم هست و دیر یا زود این اتفاق میفته
دو تا زمین و یک آپارتمان چهار طبقه و یک آپارتمان تک واحدی با یک ماشین داره
اما مشکل این هست اسنادشون رو رسمی ثبت نکرده که مادرم درخواست توقیف اموال بدهد
تا به حال به من و خواهرم نفقه نداده و ما از حقوق مادرم استفاده می‌کنیم
این اواخر هم اصلا خونه نیست و خیلی کم میاد
میخواستم بدونم اگر مادرم درخواست مهریه کنه ولی پدرم همه اموالش رو به نام اون زن یا مادرش بزند بازهم میتونه مهریه طلب کنه؟
میتونه آپارتمان هارو در عوض مهریه بردارد؟
و اگر به نام مادرش زده باشه من دختر 19 ساله هستم میتونم بیام دادگاه علیه او شهادت بدم و بگویم همه اون اموال قبل درخواست مهریه متعلق به پدرم بوده؟
اگر وکیل بگیریم شدنی هست اینکه آپارتمان هاشو بگیریم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتواند مطالبه مهریه کند، اگر ثابت کنید اموال و دارایی دارد میتوانید توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان مطالبه مهریه وجود دارددر صورت شناسایی یا اثبات اموال می‌توانید توقیف آن را بخرید

سهیلا عبدی

سرکار خانم سهیلا عبدی :

با سلام امکان مطالبه مهریه و توقیف اموال پدرتون وجود دارد و انتقال ها قبل از مطالبه قابلیت استناد ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مبتوانید درخواست توقیف فیزیکی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل پیگیری است
در صورت تمایل به دریافت مشاوره با توجه به اینکه پاسخگویی به سوال شما نیازمند برسی بیشتر است از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قریب به اتفاق پاسخ سوالهای شما خیر است اما چنانچه وکیل مجرب جهت اخذ مشاوره و اقدام انتخاب کنید میتواند با بررسی و رسیدگی به امور شما راهکار مناسب را ارایه دهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وصول مهریه حق مادرتان است ولی باید مالی برای توقیف و برداشت باشد در غیر این صورت اعسار پدرتان احراز می‌گردد و می‌بایست قسطی پرداخت کند