مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از اجرای ثبت

سلام . بابت 100 میلیون از مهریه سه دانگ منزل به نام همسرم را توقیف و کارشناسی شد و ارزش ان 160 میلیون تعیین شد اکنون میخواهم اقدام کنم تا مابقی مبلغ منزل را هم بابت تعدادی از سکه مهریه بگیرم ایا دوباره منزل را برای کارشناسی می فرستند؟ ایا بهتر است صبر کنم کل خانه به مزایده برود و یا فعلا برای همان 100 میلیون مزایده برود؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

نسبت به مابقی مهریه اقدام نموده و همه ملک را ،در مزایده به اسم خود انتقال دهید.