مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

با سلام همسر من 15 سال در تایپ و تکثیر و دبیرخانه اموزش و پرورش کار کرده. از 85 تا 89 شرکتی و از زمان بخشنامه 84515 بجای قرارداد معین با نامردی یه اتاق استیجاری دادن کار کنه بدون بیمه و سنوات و ... سال 98 شکایت کردم مدارک کامل بود از وزارت خانه و وکلا و... استعلام کردم همه گفتن قطعا رای میاره. و در مرحله اول شکایت رای دادن الزامی نیست به استخدام و در تجدید نظر 3 روزه رای دادن و گفتن که به رای اعتراض کردین و رد کردن در حالی که اینطور نبود. سازمان اموزش و پرورش خراسان ش از ترس پرداخت خسارت سنگین نفوذ کرده بود. الان میخواستم راهنمایی کنید و اگه نمونه رای دارید کمک کنید و کپی به ما بدید. یه شخصی فرمودند که دو سه تا نمونه رای گیر بیارید و من میرم رای رو عوض میکنم. تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به خود آن بنده خدا مراجعه کنید که رای را عوض کند زیرا این موضوع اصلا توسط وکیل به انجام نرسیده که اکنون آرایی در این خصوص به شما ارایه شود ضمن اینکه رابطه کارگر و کارفرما بین آموزش و پرورش و همسر محترم شما وجود ندارد