مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

پدر شوهرم یک خونه کلنگی داشت برادرشوهرم به نام خودش جواز ساخت گرفت و خونه کلنگی رو خراب کرد و یک خونه جدید ساخت با پول پدر شوهرم، با پدر شوهرم الان دارند باهم زندگی میکنند و الان به پدر شوهرم گفته باید از خونه بروی چون جواز ساخت به اسم منه،پدر شوهرم هشتاد سالشه میتونه حکم تخلیه بگیرد و پسرش رو از خونه بیرون کند؟

پاسخ ها :

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

با سلام این موضوع نیاز به بررسی دقیق و توضیحات بیشتر دارد. به طور کلی باید مشخص شود مالک رسمی ملک چه شخصی می باشد و فرزند از چه طریقی اقدام به ساخت نموده است. بهتر است از طریق سایت دادراه جهت مشاوره حضوری وقت بگیرید تا همکاران وکیل راهنمایی نمایند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .