مشاوره حقوقی رایگان - عکس دار کردن شناسنامه

با سلام خسته نباشید من الان 18 سالم شده و میخواهم شناسنامه عکسدار کنم ولی پدر با زن دومش 8 سال گم و گور شده رفتم ثبت احوال میگن پدرت ممنوع الخدمات رفتم پلیس 10 گفتن برو نامه بگیر از دادگاه مشکلت حل میشود. فقط میخواستم بدونم برم نامه بگیرم بگویم پدرم بالا سرم نیست و ممنوع خدمات من رو از شهروند درجه دو می نامند این از این بعد در شناسنامه چه میگذارند مثلاً الف یا ب کد میگذارن بعد فامیل پدرم تو شناسنامه ثبت میشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به مرجع ممنوع الخدمات کننده رجوع ولو برای یک روز نسبت به رفع این محدودیت تا حل مشکل شما اقدام کند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید موضوع را از طریق اداره سرپرستی در دادسرای محل پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به ثبت احوال مراجعه نمایید و بعد از اخذ مشخصات مرجع مسدود کننده موضوع را از طریق مرجع مربوطه پیگیری کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ابتدا متوجه شوید از چه طریقی ممنوع الخدمات شدند سپس از همان مرجع پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره ثبت احوال به نحو حضوری پیگیری نمائید.