مشاوره حقوقی رایگان - جمع آوری نهر آب

باسلام و احترام خدمت اساتید فرهیخته و محترم
اینجانب . در روستایی زندگی میکنم که‌منزلم داخل بافت است و آخرین ملک آب بر هستم این حق آبه از بین دو ملک بالا دست عبور می‌کند آن ها بر علیه من شکایت کردند که شما باید نهر را جمع آوری کنید شما باعث شده اید که ملک ما حریم داشته باشه در دادگاه و دادگاه تجدید نظر محکوم شدند دوباره از طریق امور آب برای من اخطار آمده میگویند که چرا نهر را داخل ملک خود برده اید درصورتی که مکان نهر از قدیم الایام جزء ملک ما بوده و در سند هم قید شده ماورای نهر ضمنا این دو ملک نیم متر از نظر سطح از ملک من بالا تر هستند لازم به توضیح است که فقط آب های سطحی مثل باران از این نهر جاری است
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرکت آب منطقه‌ای اگر علیه شما طرح دعوا کرد می توانید با ارائه رای دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.