مشاوره حقوقی رایگان - رزرو بودن در کاری و استخدام جایی دیگر

باسلام راهنمایی میخواستم. من مجتمع صنعتی طی ازمونی قبول شدم و چیزی که به من گفتن الان رزرو هستم ولی معلوم نیست کی دعوت کار بشم این کارو بیشتر دوست دارم. بعد از بیکاریم جای دیگه شرکت کردم اونم قبول شدم جالب نیست ولی از بیکاری بهتره. ولی چیزی که از بقیه شنیدم. اگه برم این کار. کاری که رزرو بودم وقتش برسه. نمیتونم برم کاری که رزرو بود. لطفا کمکم کنید بین دوراهی گیر کردم. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ربطی ندارد اگر رزرو شما به اعلام نیاز مبدل شود می توانید از کار کنونی استعفا و به کار جدید بروید