مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش فیلم خصوصی

سلام خسته نباشید چند ماهی هس یه اقایی که تویه محل باهم زندگی میکنیم پیگیر من هستن من به ایشون گفتم که نمیخام باهاشون رابطه ای داشته باشم ولی بازهم پیگیر بودن که بالاخره راضی شدم و به دیدنشون رفتم ایشون به بهونه اینکه جایی کار داره منو به باغشون کشوندن و گفتن بریم داخل من کارمو انجام بدم و بیام بریم ایشون درب هارو قفل کردن و من رو بزور وادار به دراوردن لباسم کردن و یه تیکه از من فیلم گرفتند و گفتن اگه بامن رابطه برقرارنکنی الان این فیلم رو پخش میکنم حالا تهدیدم میکند که اگه بازم باهاش رابطه نداشته باشم فیلم رو به خانوادم نشون میده میتونم شکایت کنم درصورتی که خانوادم مطلع نشوند؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید.
موفق باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حتما شکوائیه کیفری مطرح نمایید و نتیجه خواهید گرفت
بهتر است موضوع را به خانواده خود اطلاع بدهید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از وکیل دادگستری کمک بگیرید.
بهتر است خانواده در جریان قرار بگیرند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما اگر ثنا داشته. باشید ابلاغیه ها به شماره موبایل خودتان میآید