مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دو تکه

با سلام بنده یک پراید مدل 89 در سال 95 خریدم که مراحل ثبت قانونی و تعویض پلاک انجام شد به نام بنده .
بنده این خورو را 4 ماه پیش فروختم که مراحل ثبت قانونی و تعویض پلاک به نام خریدار انجام پذیرفت .
حالا خریدار تماس گرفته که قصد فروش خودرو را داشته و کارشناسی تست رنگ گفته خودرو دو تکه میباشد .
زمان خرید بنده تست رنگ و کارشناسی وجود نداشت و من هم با این ماشین تصادفی نکردم .
زمان فروش هم خریدار , کارشناس درب منزل ما آورد و تایید کردند و شخص کارشناس خریدار , قولنامه را نوشتند در قسمت توضیحات هم ذکر فرمودند که خوروی فوق سالم و به رویت کامل خریدار گردید .
الان از بنده شکایت کردند که معامله فسخ و ثمن معامله عودت گردد .
لطفا راهنمایی بفرمایید چطور امکان دارد خودروی که دو بار تعویض پلاک شده دو تیکه باشد و عواقب این چیست ؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام درصورت طرح دعوا‌ می توانی به برگ کارشناسی و قولنامه استناد کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دو تیکه باشد ایشان میتوان معامله را فسخ کنید اگر در زمان شما این اتفاق نیفتاده شما هم میتوانید علیه ید ماقبل اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در اولین جلسه دادرسی فروشنده مستقیم طرف خود را جلب ثالث نمایید تا ایشان محکوم به پرداخت خسارت و فسخ گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید نظریه کارشناس بررسی شود تا بتوان بر اساس آن و گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی کرد

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام.باستناد چه موردی ادعای فسخ کرده؟ با توجه به نوع شکایت باید دفاع مناسب اتخاذ کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر دو تکه بودن معامله اثبات گردد
معامله قابل فسخ است
و شما هم می توانید دادخواست به طرفیت فروشنده اول اقامه نمایید
و

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، دعوی تخصصی است. از همراهی وکیل دادگستری بهره ببرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از هر اقدامی بایستی خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی شود تا صحت و سقم قضیه مشخص گردد.
سپس در صورت صحت گفته خریدار، ایشان می‌توانند معامله را با توجه به قرارداد منعقد شده فیمابین فسخ نمایند.
شما نیز می‌توانید علیه فروشنده خویش طرح شکایت بنمائید.