مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار در سازمان دولتی

با سلام و احترام
بنده حدودا 22 سال در آموزش و پرورش بعنوان دبیر مشغول بکار بودم حدودا 7 ماه پیش بخاطر یک تصمیم گیری آنی و وجود مشکلات فراوان خصوصی بدون هیچگونه سابقه سویی استعفا دادم و حتی ریالی پاداش سنوات هم دریافت نکردم در حال حاضر از کاری که کردم سخت پشیمانم و می خواهم بازگشت به کار کنم به اداره کل استانم مراجعه کردم گفتند باید از تهران پیگیری کنم به وزارت آموزش و پرورش در تهران مراجعه کردم گفتتد باید نامه اعلام نیاز از استان بیاوری در حالیکه به رشته تخصص من در استان نیاز هست تا کنون کاری نتوانستم بکنم
لطفا بفرمایید با توجه به ماده 67 قانون استخدام کشوری که بازگشت به کار مستعفی را پیش بینی کرده یا سایر قوانین بنده با 22 سال تجربه و سابقه کاملا پاک و تربیت هزاران دانش آموز و بدون دریافت هر گونه وجهی اعم از پاداش سنوات و یا کسورات صندوق بازتشستگی راهی برای بازگشت به کار دارم
بی نهایت سپاسگزارم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

متاسفانه این تصمیم شما اشتباه بوده و راه بازگشتی نیست مگر توافق با اموزش و پرورش