مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام وقت بخیر. سه نفر یک ملک دارای چهار دیواری با بنا بصورت قولنامه ای اعیانشو خریداری میکنن از انجا که عرصه زمین برای ستاد اجرایی فرمان امام بوده قرا بر این میشه که همه سه شریک با هم به ستاد مراجعه و عرصه زمینو خریداری کنن. تا آنجایی که من اطلاع دارم ستاد عرصه زمین را به شخصی که زمین را در تصرف دارد میفروشد. متآسفانه یکی از این شرکا بدون اطلاع شرکا به ستاد مراجعه و بصورت مزایده ای خریداری می کند و با مراجعه به ثبت سند ماده 147_148 دریافت میکند. و دادگاه هم 3.5 دانگ اعیان ملک که حقمون بوده به ما داده. حالا اون شریک که برای همه زمین سند گرفته. چون ملک در تصرف ماست و زندگی میکنیم تهدید به اجرت المثل میکند. حالا تکلیف ما چیست. ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما هم دعوی تقابل مربوط را با کمک وکیل بر علیه ایشان اقامه کنید