مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عمد در حین خدمت مقدس سربازی

با سلام بنده در حین خدمت سربازی در حال انجام وظیفه بودم، که راننده ماشینی به عمد پای منو زیر گرفت و از محل متواری شد. و دچار جراحت و شکستگی از ناحیه مچ پا شدم. آیا میشه دیه که پزشکی قانونی تعیین کرده رو بگیرم و درخواست غرامت از یگان کنم؟ بیمه سربازی من چه کمکی میتونه بهم بکنه ؟
ممنون از وقت و حوصله شما

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام دیه موضوع رای دادگاه با غرامت از یگان که قرارداد بیمه براساس آن تنظیم شده متفاوت می باشد