مشاوره حقوقی رایگان - وام ودیعه

سلام درسایت ثبت شده ویعه مسکن به چک برگشتی ارتباطی ندارد ولی بانک‌ها این رو قبول ندارند خواهش میکنم راهنمای کنید بنده شدیدا به این ودیعه احتیاج دارم لطف کنید بدونم چطور میتونم به این وام دسترسی پیدا کنم صاحب خونه اثاثیه هام رو داره میریزه بیرون ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ربط دارد بدون تسویه و پرداخت وجه چک قبلی امکان اخذ وام نیست

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
طبق قانون برای اعطای وام بایستی اعتبارسنجی انجام شود که چک برگشت خورده اعتبار شخص را در سنجش خوش حسابی شدیدا کاهش میدهد و حتی اگر در یک وام خاص صرف چک برگشتی مانع اعطای وام نباشد، نتیجه اعتبارسنجی مثبت نخواهد شد و وام تعلق نخواهد گرفت.
در ضمن حتی اگر وام هم بگیرید احتمال زیاد مسدود و توقیف خواهد شد.

موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چک برگشتی داشته باشید وام واریز بشه توقیف می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بانکها به این مسأله توجه میکنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن چک برگشتی بانک اقدام به دادن وام نمی کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به دایره سرپرستی رجوع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چک برگشتی مانع از أخذ وام خواهد شد؛ چرا که به محض واریز وام به حساب، مبلغ بلوکه خواهد شد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از بانک های مورد نظر پیگیری کنید لکن اصولا با وجود چک برگشتی امکان گرفتن وام وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این صورت امکان توقیف شدن وجه ودیعه هم وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از سرپرستی بانک سوال نمایید چون اگر چک برگشتی داشته باشید بانک وام نمیدهدواگر وام هم بگیرید توقیف می‌شود