مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقت بخیر .من یک ماه پیش از یک کانال داخل تلگرام میخواستم مدرکی بخرم .که طرف برای من مدرک رو صادر کرد بود وبرای من فیلمش رو هم فرستاد .ولی وقتی باقی پول رو گرفت .گوشیش خاموش شد .32 میلیون پول به حسابش ریختم .وفیش های واریزی وقتون کانال رو دارم .چطور میتونم پولم رو پس بگیرم .دارم دیوانه میشوم. ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

یا دادخواست مطالبه وجه دهید.یا کلاهبرداری شکایت کنید.
ضمنا تمام مدارک که از این مسیر فروخته میشوند جعلی است‌.
حتما با وکیل متخصص کیفری در این مورد مشاوره نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مستند به واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید یا شکایت تحصیل مال نامشروع دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام کلاهبرداری وتحصیل مال ازطریق نامشروع شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

اما

به چند نکته زیر توجه گردد؛

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد……

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد فیش واریزی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت صاحب حساب بانکی مقصد را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از طریق مزا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و بابت کلاهبرداری شکایت کنید حقوقی هم امکان مطالبه وجه بر اساس فیش های واریزی هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایت نمایید شماره حساب‌ها را اعلام کنید