مشاوره حقوقی رایگان - تجدید وقت رسیدگی بعلت عدم وصول پرونده از قاضی یعنی چه؟

سلام. ما توافقی در محضر قاضی امضا کردیم برای طلاق توافقی. و گفت تا هفته بعد میرین محضر برای اینکه تمومش کنین. اما الان دیگه خبری نشد و الان بعد یک ماه این جمله رو نوشته در تاریخ .... وقت رسیدگی بعلت عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدی و به وقت نظارت ... تغییر کرد. یعنی دوباره باید بریم جلسه دادگاه و قاضی تعیین کنه که جدا شیم یا نه؟ و آیا حضوری بریم میتونیم تسریع بدیم کارهارو؟ و اینکه اگر نظر قاضی برگرده پس باید مرد هم سکه هایی که بخشیده شده بهش رو بده ؟
و اینکه آیا بعد اینکه صیغه طلاق جاری شد مثلا چندماه گذشت میشه برای پاک شدن اسم از شناسنامه اقدام کرد یا حتما باید در همون دوران داداگاه انجام شه؟

پاسخ ها :

تجدید وقت رسیدگی بعلت عدم وصول پرونده از قاضی تجدید وقت رسیدگی وقت نظارت پاک کردن نام همسر از شناسنامه طلاق