مشاوره حقوقی رایگان - مقصر حادثه

باسلام
اینجانب از خیابان کم تردد یک محله مسکونی درحال ورود به خیابان همعرض بودم و خیابان مذکور بدلیل تردد بیشتر عرفاً نسبت به خیابانی که من از آن می آمدم اصلی محسوب میشد، بنده به قصد گردش به راست به خیابان اصلی بودم و قاعدتا در حال ایست بوده و داشتم سمت چپ خیابان را می پاییدم تا مبادا وسیله نقلیه در حال آمدن باشد و در این حین یک پراید که از سمت راست خیابان اصلی و در لاین خلاف با سرعت حداقل بالای پنجاه به شدت به گلگیر و چرخ جلوی سمت شاگرد ماشینم برخورد کرد و از شدت ضربه تا نیمی از موتور و کاپوت پراید جمع شد و ماشینم نیز به شدت از گلگیر و چرخ جلوی سمت شاگرد آسیب دید.
پس از آمدن پلیس کارشناس، مرابه علت ورود از فرعی به اصلی مقصر حادثه کرد در صورتی که پراید در لاین خودش حرکت نمی کرد و در یک محله کاملا مسکونی و خیابان نه متری با سرعت غیر قانونی حرکت میکرد و اگر پراید در لاین خودش سیر می کرد محال بود که با من برخورد کند و من می‌توانستم گردش به راست کرده و در خیابان اصلی در لاین خودم مستقر شوم و پراید بدون مشکلی از کنار من یعنی سمت چپم به حرکت خودش ادامه دهد. وقتی به کارشناس گفتم که پراید سرعت داشت و در لاین خودش نبود، گفت چون خیابان دارای خط‌کشی نیست و با جدا کننده جدا نبوده پراید میتواند که در هر طرف خیابان چپ یا راست آن حرکت کند.
آیا این استدلال کارشناس درست است ؟ و آیا اعتراض من به نظریه کارشناس می تواند مفید باشد و در حکم مقصر یا نامقصر بودنم تاثیر داشته باشد ؟
باتشکر ممنون میشوم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نظریه کارشناس درست است زیرا علاوه بر اصلی بودن معبر همواره حق با خودرویی است که در معبر اصلی است و در هر حال اما اگر شما اعتراضی دارید می توانید حسب مورد اعتراض نمایید اما این اعتراض هم هزینه بر است و هم زمان بر اگر بیمه بدنه و ثالث دارید خود را درگیر نفرمایید