مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت ناجا

با سلام. ببخشید همسر بنده به صورت پیمانی استخدام ناجا بوده که در اوایل خدمتش سه ماه غیبت داشته یعنی 14 روز غیبت میکرده و یک روز خدمت بعد موقع گذاشتن کمیسیون هم چون نیم روز قبل کمیسیون به همسرم خبر دادن چون در مشهد بودیم نتونست بیاد و نظر منفی دادن بهش. در ضمن همسر من در ناجا جانباز شدن و 10 درصد جانبازی دادن بهشون. الان یک سال که همسرم منفک شدن. و هرچقدر نامه به ناجا مینویسن جواب نمیدن و دفترچه درمانی ما هم قطع شده و برای جانبازی همسرم هیچ چیزی به ما نمیدن. لطفا بفرمایید امکانش هست همسرم به ناجا برگرده ؟ و اینکه نه ناجا برای جانبازی ما دفترچه میده و نه بنیاد شهید ما باید چه کار کنیم تا بهمون بیمه بدن و برای جانبازی حقوق بگیریم؟ باتشکر

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام
شماابتدامی بایست تقاضایی به کمیسیون مربوطه درنیروی انتظامی بدهید باموضوع اعمال جانبازی و ادامه خدمت همسرتون تاابتدا دراونجا رسیدگی بشه چون صلاحیت رسیدگی ابتدابااونجاست واگر ازاونجا حکمی قبلا صادرشده برای همسرتون می بایست به اون رای اعتراض میکردین درمهلت زمانی اون
حالا هم ازاول تقاضاتون رو به کمیسیون مربوطه درنیروی انتظامی بدهید
بعضی اوقات که مهلت زمانی برای اعتراض به رای صادره منقضی بشه فقط دربعضی مواقع دیگه نمیشه درباره اون موضوع شکایتی کنید پس حتما به مهلتهای زمانی اعتراض به رای هایی که براتون میاد توجه داشته باشید

موفق باشید