مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر موزاییک حیاط

با سلام ، من دریک اپارتمان چهار واحدی ساکن هستم و در بهمن 98 واحد خودم را فروخته ام. از طرفی بدلیل زمستان سرد و یخ بندان شدید در تبریز ، تعدادی از موزائیک های حیاط که محل تردد ماشین من و طبقه چهام به داخل پارکینگ میباشد دچار خراش سطحی شده و در اسفندماه مدیر ساختمان با مراجعه به من ادعایی پرداخت خسارت کرده است، با توجه به فروختن واحد بنده آیا هزینه تعمیرات شامل من هم میشود یا نه، ضمناً من از بدو ورود به ساختمان همیشه اختلافاتی در مورد نحوه مدیریت ایشان و عدم ارایه صورتحساب هزینه های جاری داشته ایم. و ایشان خود را مالک کل ساختمان دانسته و تا حال با زور و تهدید در سمت مدیریت باقی مانده است.

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

سلام مدیریت همچین حقی ندارد مگر قرار دادی در بین ساکنین باشد که این موارد ذکر شود که شما امضا کرده باشید .
خریدار با عنایت به قولنامه شاید بتواند کاری بکند البته قولنامه را باید دید .