مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام و عرض ادب
اگر بنده بصورت محضری بنویسم و امضا کنم که در بود پدر و مادرم سهم الارث خودم را تمام و کمال دریافت نمودم و ادعایی ندارم .
بعد از مرگ پدر و مادر می توانم ادعای ارث کنم.

تشکر

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام سهم الارث چیزی است که بعد از فوت شخص خود به خود به وراث تعلق میگیرد و تا یک سوم دارایی متوفی می تواند وصیت کند به شخص خاصی تعلق گیرد. وصیت بیشتر از یک سوم نیاز به تنفیذ وراث دارد.در مورد سوال شما با وجود ادعای دریافت سهم الارث در زمان حیات شخص میتوانید بعد از فوت نیز به میزان سهم قانونی تان دریافت نمایید