مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر کمرشکن

سلام
ما در یک خیابان 14 متری هستیم که 3/5متر ان را پیاده راه تشکیل میدهد
یکی از همسایه ها تریلی کمرشکن خود را در این خیابان پارک میکند بطوری که از خیابان فقط به اندازه عبور یک اتومبیل فضا باقی میماند
بارها با پلیس تماس گرفته ایم ولی کاری صورت نگرفته است...

پاسخ ها :

حسین صحراگرد

جناب آقای حسین صحراگرد :

شما میتوانید با یک استشهادیه و امضا همسایه ها اول به پلیس راهنمایی و رانندگی مراجعه نماید جهت جریمه نمودن خودرو و سپس به شورای حل اختلاف شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت تنظیم کنید تا رسیدگی شود