مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

با سلام
من حدود 2 سال پیش خودروی اس دی خریدم از فردی. قرارداد دستی نوشتیم بین خودمون و حدود 20 روز برای تعویض پلاک و تنظیم سند وقت گذاشتیم. ایشون نه برگ سبز به من دادن و نه کارت سوخت. تقریبا تا 3 ماه هیچکدام از ما سراغ تنظیم سند و تعویض پلاک رو نگرفتیم. بعد 3 ماه من زنگ زدم بهشون و خواستم که اقدامات لازم رو انجام بدیم و خواستم که برگ سبز و کارت سوخت رو که پیش ایشون هست رو هم بیارن که ادعا کردن گم شده. رفتیم دفتر خانه و من 2 میلیون برای تنظیم سند و تعویض پلاک نگه داشته بودم که اونم پرداخت کردم بعد کارهای دفترخونه. و یه وکالت 12 روزه به من دادن که من خودم برم پی کارهای تعویض پلاک و من گفتم که بدون برگ سبز نمیشه ولی ایشون گفتن اونجا میتونی تعهد بدی برای برگ سبز و تعویض پلاک بکنی. من رفتم تعویض پلاک ولی گفتن که شما باید اگهی مفقودی میدادی تو روزنامه بعد 10 روز از اعلام اگهی بیای اینجا و کارهات رو انجام بدی که من اینکارهارو انجام دادم ولی زمان وکالتنامه تموم شده بود. از اون روز به بعد من هروقت زنگ میزنم بهشون برای تعویض پلاک یا وکالت همیشه یه بهونه میارن و نمیان و 1/5 ساله که وضعمون اینجوریه. لطفا بفرمایید که من چیکار میتونم بکنم. با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام می بایست اگر سندبنام ایشان هست شکایت کنید و ایشان را ملزم به تنظیم سند بکنید