مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت سنوات و بازگشت به کار

باسلام، حدود 6 سال در شرکت خصوصی مشغول به کار بوده ام که در طی این مدت، قراردادهایی با مدت کوتاه 3ماهه یا 1 ماهه منعقد میشد، در پایان هر سال سنوات را دریافت کردم، تاریخ آخرین قراردادم 98/12/29 بود که به دلیل بیماری کرونا دیگه دعوت به کار نشدم، حال با توجه به این شرایط آیا مابه التفاوت سنوات 6 سال تعلق میگیره؟
سوال بعدی اینکه با توجه به اینکه قرارداد کارم تموم شده میتونم درخواست بازگشت به کار بدم که نتیجه ی مثبت بگیرم؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : حداقل برای این مدت بایستی بدنبال 6سال بیمه قبلی باشید چنانچه متقاعد شدی داری حق می باشی جهت راهنمایی بیشتر به اداره کار و کار فرما در صورتیکه محیط کار شمالی غیر نظامی است مراجعه نمایید