مشاوره حقوقی رایگان - فروش بدون اجازه یکی از وراث

سلام ما هشت تا خواهر وبرادر هستیم که پدرمان در شهرستان زمین کشاورزی داشتند و فوت کردن در حال حاضر یکی از برادر ها قسمتهایی از زمین را بدون اجازه سایرین به پسر عمویم فروخته و ما تازه متوجه شدیم. آیا این خرید و فروش قانونی است یا خیر مجازاتش چیست و ما برای پس گرفتن زمینمان چه باید بکنیم؟ متشکرم بابت پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برادرشما سهم خود اززمین رابصورت مشاعی می تواند به دیگران بفروشد ونیازی به اذن وراث ندارد ولی اگر سهم خود رابصورت مجزا ومشخص شده بفروشدمجرم است وضمن مجازات به یک سال حبس وجزای نقدی,عین مال راباید برگرداندومعامله مذکورقابل ابطال می باشد.