مشاوره حقوقی رایگان - همسایه

سلام وقت بخیر
بنده مدیر ساختمان هستم،
همسایه طبقه پایینی فردی مجرد و تقریبا 42ساله هستن و ناراحتی عصبی دارن که بنده سه سال پیش واحدم رو از ایشون خریدم و حالا که قیمت مسکن بالا رفته ایشون می خوان دوباره این واحد رو بخرند ولی مستقیما اعلام نمی کنن و با فشار روانی و هتک حرمت می خوان که بنده خسته شده و تمایل به فروش خانه داشته باشم که به همین دلیل از روی کینه ورزی در کلانتری شکایت کردن و گفتن که ما عمدا بالا و پایین پریده و پایه صندلی ها رو محکم به زمین می کوبیم وایجاد سر و صدا از روی عمد می کنیم ، بعد از جلسه در دفتر اجتماعی کلانتری که نتونستند این ادعای خود را ثابت کنند ، حالا در دادسرا طرح شکایت به عنوان توهین و مزاحمت نمودند و ابلاغیه برای بنده اومده جهت تفهیم اتهام و یک ضامن هم خواستند.(در صورتی که به هیچ عنوان اینگونه نبوده و بنده می تونم استشهاد هم از همسایه ها بگیرم و بالعکس ایشون با لحن بد با بنده صحبت کردن و با پیامک برای بنده مزاحمت ایجاد کردند)
لطفا راهنمایی بفرمایید که در دادیاری چگونه باید از خود دفاع کنم و اینکه اعاده حیثیت می تونم داشته باشم یا خیر؟
برای چنین پرونده ای وکیل می تونم بگیرم و چقدر هزینه داره؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بایدشکواییه وادله طرف مقابلتان را دید.در مورد انتخاب وکیل هم باید خودتان آگاه باشید امکان دفاع از خود را دارید.در مورد حق الوکاله طبق توافق طرفین میشود به مبلغی رسید.
صادقی زاده