مشاوره حقوقی رایگان - ماده 38 ایثارگران

همسرم چهار سال اسارت داشته در حین انجام ماموریت اداره محیط زیست شهید شده حالا هم اسارتی هاش که همکارش بودن چه اونایی که در قید حیاتن و چه اونایی که فوت شدن علاوه بر حقوق اداره شون دارن حقوق ایثارگری نیز میگیرن ولی به ما نمیدن بخطر اینکه حقوق اداره ایشون ارجاع داده شده به بنیاد من کجا شکیت کنم که حق ایثارگری ایشون مطالبه کنم لطفا راهنمایی بفرمایین ممنون

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.معمولا وقتی شحص حقوق بگیر هست ،بابت ایثارگری حقوق جداگانه بهش نمیدن.

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : اول سری به شعبه حقوقی یا کارگزینی بزنید و بعد چنانچه متقاعد نشدید به دیوان عدالت اداری شکایت نماید البته با مدارک کافی حتی اگر توانستی که فیش حقوقی یا مدارکی که ثابت کند کسی که شرایط وی را داشته از حقوق ومرایای اسارت علاوه بر حقوقی خدمتی هم استفاده می کند بهتر است . ضمناً چنانچه در دادخواست دیوان عدالت اداری ابهامی داشته اید با توجه به ارادت اینجانب به خانواده محترم اسرا با شماره موبایل 09121549848 وکیل :
یدالله خواصی بطور رایگان مشورت نمایید