مشاوره حقوقی رایگان - حق پارکینگ

سلام بنده آپارتمانی خریداری نموده ام که پارکینگ ندارد و وقتی به مدیر ساختمان مراجعه نمودم برای اینکه کلید در پارکینگ را بگیرم ایشان گفتند شما پارکینگ ندارید و کلید هم به بنده ندادند آیا بنده میتوانم موتورسیکلت خود را در پارکینگ بگذارم و آیا باید کلید پارکینگ به بنده داده شود یاخیر. ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر پارکینگ ندارید، نمی توانید وسیله نقلیه خود را در فضاهای مشاع بگذارید. اگر یکی از همسایه ها اجازه دهد شما می توانید موتور خود را در پارکینگ او بگذارید. اگر پارکینگ فضاهای مشاع دیگری هم دارد، مدیر آپارتمان نمی تواند کلید پارکینگ را به شما ندهد.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما حقی در پارکینگ ندارید مگر با اذن و رضایت مالک یا مالکین