مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وصل فاضلاب به فاضلاب شهری

با عرض سلام و خدا قوت
برای وصل کردن فاضلاب مجتمع به فاضلاب شهری با یک پیمانکار صحبت شده که ایشان به صورت متری 300 هزار شروع به کار کرده اند. با توجه به اینکه فاصله برخی بلوکها نسبت به بقیه بیشتر است و هیئت مدیره قانون مصوبی در این موضوع ندارند، آیا هزینه هر بلوک جدا محاسبه میشود یا باید همه بلوکها به صورت علی السویه پرداخت کنند؟
تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بستگی به نحوه استفاده از درآمد و هزینه در مجموعه و هر بلوک دارد اگر درآمد به محل واحدی واریز و به صورت یکپارچه برای تمام بلوک ها خرج می شود همه بلوک ها باید به صورت مساوی پرداخت نمایند.