مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام من میخاستم که از خیابان رد بشم برم انور خیابان بعد یه تریلی داشت میومد سه چهار متر فاصله داشت که وایسادم که رد بشه بعد من برم من اول طرفی که وانتی داشت میومد دیدم که 10 متر فاصله داشت بهم که وایسادم تریلی رد بشه که وانتی از پشت بهم زد و لگن من شکسته بود از قبل و پلاتین تو لگنم هست سر استخوان رانم شکسته وانتی هم درست کوبید به لگنم من پرت شدم زمین وقتی که بلند شدم آنموقع میتونستم راه برم فقط یکم پام زخمی شد منم تو دلم گفتم چیزی نشده دیگه ول کن ولی وقتی رفتم خونه تا ده روز اصلا نمیتونستم راه برم الانم نمیتونم کار کنم سر استخوان رانم که با پلاتین به لگنم وصل شده خیلی درد میکنه انکار پلاتین لق شده اون موقع پلاک ماشین برنداشتم میخاستم بدونم که میشه کاری کرد الان که شماره پلاک ماشین برنداشتم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شکایت را مطرح نمایید و تلاش کنید از دادگاه حکم برای استفاده از دوربینهای اطراف محل حادثه بگیرید