مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با افزایش شارژ ساختمان

شارژ ساختمان
سلام
شارژ ساختمان رو ميخوان دو برابر كنن و همه موافق هستن و من مخالف هستم . زيرا همون شارژ قبلی جوابگوی هزينه های ثابت ساختمان بود. و مدير ساختمان برای پر كردن صندوق اين كار را می كند. آيا من ميتوانم همون مبلغ قبلی رو پرداخت كنم؟ پيشنهاد شما چی هست؟
با تشكر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمجمع عمومی سالانه مبلغ شارژ رابهرمبلغ با اکثریت آرا تصویب کنند قانونی بوده وشما باید پرداخت کنید واگر بی جهت بالا بردند باید ازطریق دادگاه تقاضای ابطال ویا تقلیل حق شارژراتقدیم نمایید