مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دوباره درباره رایی که قبلا صادر شده

سلام در یک ملکی شریک هستیم من مالک 5 دانگ و شریکم مالک یک دانگ
شریکم شکایتی در ابان ماه سال 98 از من انجام داد و دادگاه رایی به نفع من صادر کرد و شریکم اعتراض بر روی ان نزد
الان بعد از سه ماه دوباره درباره همان موضوع میخواهد شکایت کند و گفته من بعد رایی دادگاه از شکایتم استرداد دادم
ایا میتونه دوباره درباره همان موضوع شکایت کنه ؟
ایا میتونه بعد رایی دادگاه از شکایت استرداد بده و دوباره شکایت کنه درباره همان موضوع؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر اعتراض به رای دادگاه بدوی ندشته و رای قطعی شده است اعتبار امر مختومه را دارد ولی اگر دادخواست خود را مستردد کرده میتواند دوباره دادخواست دهد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

منظور شکایت کیفری است یا دعوای حقوقی ؟ در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید