مشاوره حقوقی رایگان - ماده 576 قانون مجازات اسلامی

پرونده کارمندی به هیات بدوی تخلفات کارکنان سازمانش ارسال گردیده سپس رای قطعی با عنوان اخطار درج در پرونده پرسنلی برای وی صادر گردید و خاتمه یافته آیا همزمان با آن، سازمان وی میتواند از مراجع قانونی از وی شکایت کند و به اتهام سوء استفاده از موقعیت شغلی (ماده 576 قانون مجازات اسلامی ) دوباره متهم نماید ؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

منعی در این خصوص وجود ندارد.
تخلف ادارای انجام گرفته با جرم احتمالی صورت گرفته دو مبحث کاملا جداگانه می باشد.

اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:

Mohsen.narimani.lawyer