مشاوره حقوقی رایگان - تعطیلی بی دلیل معدن سنگ

با سلام، پدر من در منطقه ای از استان معدن سنگ دارد الان حدود پنج تا شش سال است که آن را تعطیل کرده اند و ادعا میکنند که در محدوده میراث فرهنگی هست ولی پدرم در دادگاه میراث فرهنگی را محکوم کرده چون اصلا در محدوده ان نیست تمام حقوق دولتی را هم پرداخت کرده. تمامی مدارک به نفع پدرم است ، الان حدود دو سه سالی هم میشه که میگویند فقط نیاز به یک امضا دارد که معدن راه اندازی شود ولی فقط رشوه میگیرند و به یکدیگر پاس میدهند ، خواستم ببینم اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم فایده ای دارد ؟ممنون.

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، بهتر است اول نزد ریاست اداره یا سازمان مربوطه مراجعه و شکایت کنید، اگر جواب نگرفتید دادخواست به دیوان عدالت تقدیم کنید