مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بیمه فوتی در سال جدید

باسلام خسته نباشید
بنده پدرم خرداد 98 عابر بوده فوت میکنه کارای اداریش تا برج 9 تموم شد رفت برای بیمه الان که خرداد 99 هستیم بیمه مبلغ سال گذشته رو تعیین کرده و گفته در سال 98 از طرف شرکت پرداخت شده ولی تازه فیشش بدستمون رسیده الان باید چیکار کنیم همون 270 قبول کنیم یا میتونیم کاری کنیم مثل اعتراض که بیمه نرخ امسال بدن ؟؟؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه بیمه حداکثرتا20روزازتکمیل مدارک,دیه رابحساب ورثه یا اجرای احکام واریزنکند به ازای هر روزتاخیر,نیم درهزارازمبلغ دیه بابت خسارت تاخیر تادیه باید به ورثه پزداخت کند.شما برای مطالبه خسارت تاخیر,دادخواست علیه بیمه مذکور تقدیم دادگاه نمایید