مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

با سلام
15 سال پیش پدر بنده زمینی از زمینهای کشاورزی خود را به فروش رسانده است که در قولنامه که در بنگاه تهیه شده است عنوان شده هرگونه تصرف دولتی توسط ادارات اعم از منابع طبیعی بر عهده خریدار می باشد در حال حاضر پدر فوت نموده و زمین توسط دولت و منابع طبیعی به یکی از ادارات واگذار شده است لطفا برای ما بفرمائید که ایا با توجه به قولنامه مشکلی برای ما ورثه به وجود می آید
و ایا با توجه به اینکه زمینها در فاصله کمتر از یک کیلومتری به شهر هستند و در حال حاضر نیز زیر کشت گندم می باشند منابع طبیعی اجازه تصرف آنها را دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرزمین مذکور متعلق به منابع طبیعی می باشد,پدرشما فروش مال غیر کرده وخریدار باابطال معامله,مستحق ثمن معامله وغرامات می باشدوازاموال آن مرحوم باید پرذاخت گردد.وراث اگراموال پدر رابین خود تقسیم نمودند ضامن پرداخت ثمن وغرامات می باشند.