مشاوره حقوقی رایگان - فوت در اثر گاز گرفتگی

سلام پسر عموی جوان 21ساله بنده در بومهن کار میکرد و خونه شخصی اجاره کرده بودن اخر شب از سرکار میان خسته میخابن و گاز اونجا قطع وصل میشه اینا هم نمیفهمن 12ساعت داخل بودن کسی نفهمیدن تا یکی از همکارانشان متوجه غیبتش میشه و میان اینا دو نفر بودن یکیشون زنده موند و پسر عموم به رحمت خدا رفت و حالا در کارخانه به مدت سه ماه بیمه بوده و الان چه جوریه دیه خسارت به بازماندگانش میرسه یا نه چه قوانینی هست ممنون میشم کمکمون کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شکایت علیه اداره گاز وصاحب خانه راورثه تقدیم دادسرا نمایند .کارشناس تعیین می گردد ودرصد قصور اداره گاز وصاحب خانه وشخص متوفی رامشخص واداره گاز وصاحب خانه بمقدار تقصیر,باید دیه متوفی را پرداخت نمایند