مشاوره حقوقی رایگان - واریز قسطی از ثمن بیع ملکی توسط ثالث نامعین در قولنامه آیا از خریدار برای آن رفع تکلیف می کند

سلام ملکی را مطابق قولنامه در سال 99 از فروشنده خریداری کرده ام و قرار شده است که طی 4 قسط مبالغ را در تاریخهای معین به حساب معین فروشنده واریز کنم و در قولنامه ذکر شده در صورتیکه خریدار در تاریخهای مقرر مبالغ مذکور را به حساب واریز نکند فروشنده می تواند معامله را به صورت یکطرفه فسخ نماید. حالا سوال این است دو قسط این مبالغ توسط شخص ثالثی که در قولنامه معرفی نشده ، مبالغ را از حساب خودش به حساب معین فروشنده در تاریخهای مقرر واریز کرده است آیا این واریزیها از بنده بعنوان خریدار رفع تکلیف می کند و یا نه ؟ اگر رفع تکلیف نمی شود بنده باید چکار کنم؟ و کلاً وضعیت بیع چه می شود فروشنده می تواند از این مسئله استفاده کرده و معامله را فسخ کند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگربه خواسته ودستورشما,اقساط توسط شخص ثالث واریزشده,منع قانونی وجود نداردوبمنزله پرداخت ازجانب شماست وطی اظهارنامه به فروشنده اطلاع دهید, واگربدون اطلاع وخواست شما بوده ,شما میبایست درمهلت مقرر واریز می کردید.