مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از نیروی شرکتی به رسمی

سلام من نیروی شرکتی نیروی پیمانکاری وابسته شرکت توزیع برق اهوازم 15 سال سابقه کار دارم دراین 15 سال تعدای از افراد توسط رابطه در سال های 90 و91 تبدیل وضعیت شدند اما بند هیچ پارتی نداشتم ودر حال نیروی شرکتی ماندم من میتون شکایت کنم کجا برم تا بتوانم از حقم دفاع کنم

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی شرکتی به رسمی تبدیل وضعیت نیروی شرکتی تبدیل وضعیت استخدامی قوانین تبدیل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت استخدامی نیروی شرکتی