مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت قسط اعسار

با سلام. سال 98 محکوم به پرداخت 19میلیون تومن شدم. اعسار دادم پذیرفته شد. از 6 فروردین امسال به پرداخت ماهی 700000 تومن مکلف شدم. قسط اول و دوم را در تاریخ 13 اردیبهشت پرداخت کردم. قسط سوم را هنوز پرداخت نکرد. بدهکارم پیام داده که در صورت دیر پرداخت کردن باید هزینه تاخیرشا پرداخت کنی. در ضمن تاخیر تادیه را نیز قبلا حساب کردند. آیا این مطلب درسته که حتما سر تاریخ هر برج باید پرداخت شود وگرنه دیرکرد بهش میخوره؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز از تاریخ قبول دادخواست اعسار خسارت تاخیر تادیه متوقف میشه و دیگه حساب نمیشه