مشاوره حقوقی رایگان - محتوای پیامک

سلام اقای وکیل سوال بنده رو به نوعی قبلا کسی پرسیده و جوابش رو فرموده اید اما چون قاضی در پرونده ای از شخص متشاکی درخواست کرد محتوای پیامک ارسالی را بعد از یک سال از همراه اول گرفته و تحویل دادگاه دهد باز هم به شک افتاده ام
حتی قاضی به وی گفت اگر من استعلام کنم زمانبره خودت برو از مخابرات ( همراه اول ) بگیر آیا قانون تغییر کرده؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت داشتن نامه قضایی و با صلاحدید قاضی پرینت متن اس ام اس ها به صورت مهر و موم شده برای قاضی پرونده ارسال میشود.و مشترکین حق دریافت متن پیامک هایشان را ندارند. و اینکه بنا بر نظر قاضی و تشخیص مرجع قضایی مدت زمانی که لازم است تا پرینت متن پیامکها گرفته شود اعمال می شود و محدودیتی ندارد. مثلا قاضی دستور میدهداز 3 ماهه گذشته پرینت نیازه یا یکساله گذشته.این بستگی به روند قضایی دارد.

این نکته رو در نظر داشته باشید شما در صورتی که مالک خط باشید تنها میتوانید پرینت اس ام اس هایی را که خودتان ارسال کردید را دریافت کنید(از شماره خودتان به چه شماره هایی اس ام اس ارسال شده، در چه روز و چه ساعتی .همین .متن پیامکها را در اختیارتان نمیگذارند. و نهایت تا سه ماهه گذشته) که البته این جزو بخشنامه های همراهه اول است و گاها تغییر میکند. بهترین راه برای پیگیری رفتن به مراجع قضایی و مخابرات (مراکز تلفن ثابت )می باشد