مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهینامه

من معافیت پزشکی گرفتم بخاطر دست راستم که شریان و عصبش قطع شده الان در حال حاضر با موتور کار میکنم گاز میدم ولی ترمز جلو رو نمیتونم بگیرم رفتم برای گواهینامه موتور اقدام‌ کردم فرستادنم پیش سرهنگ صدور گواهینامه استان ولی اون ردم ‌کرد تحقیق کردم دیدم موتور بی کلاچ میتونم ترمز جلورو بفرستم سمت چپ که قابل استفاده میشه. راستش اونجا جروبحثم شد سرهنگ باهام لج کرده الان موندم چیکار کنم تمام خرجمم با موتور درمیارم جای اینکه به ما معلولین کمک‌ کنن بدتر سنگ میندازن جلو پای ادم

پاسخ ها :

سحر رحیمی

سرکار خانم سحر رحیمی :

با سلام. وقت بخیر. با کارشناس متخصص صحبت کنید که تایید میکنن امکان تغییر جزئیات موتور مشکلی در موتور سواری ایجاد نمیکنه یه گواهی هم ازش بگیربد بعد برید گواهینامه را پیگیر باشید. موفق باشید