مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تعدیل مهریه

باسلام، بنده جهت 110 سکه مهریه در دادگاه بدوی به سالی یک سکه محکوم شدم و پس از اعتراض زوجه در دادگاه تجدید نظر به یک سکه پیش و هر هفت ماه یک سکه تغییر پیدا کرد و در سال گذشته سکه 4500 بود گرچه تشخیص دادگاه تجدیدنظر نیز با درامد من مغایر بود ولی بهرحال پیش و یک قسط را پرداخت نموده ام ولی با وضعیت موجود که سکه به 7500 تغییر پیدا کرده با حقوق کارگری دو میلیونی تحت هیچ عنوان امکان پرداخت ندارم و از طرفی اصلا امادگی رویایی با همسر سابقم را ندارم و الزاما میخواهم این مورد را به وکیلی بسپارم ، حالا سوالم اینست که ایا اصلا درخواست تعدیل در این دوران کرونایی لازم است و اگر لازم است اقساط فعلی قابل تغییر میباشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر وکیل معرفی کنید دادگاه این موضوع را حمل بر استطاعت مالی می کند مگر اینکه وکیل اعلام کند حق الوکاله ای نگرفته ومجانا کار می کند
صادقی زاده وکیل