مشاوره حقوقی رایگان - سلام یه موتور دارم خیلی قدیمی تریل نه میدونم سندش به نامه کیه نه پلاک داره راه داره سند پلاکش کنم؟؟؟

با سلام خدمت وکلای عزیز و گرامی یه موتور تریل دارم که حدو 20 سال خواب بوده و نه میدونم سندش به نام کیه نه پلاک داره فقط موتور 20 سال پیش خریداری شده و به دلیل نقص تو انبار افتاده بود ایا با این شرایط میشه واسه سند پلاک گرفت یا برگ تردد؟؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درصورتی که قرارداد باشد به طرفیت صاحب سند که حتما باید مشخص شود و با قرارداد یکی باشد با مجهول المکان معرفی کردن وی در دادخواست الزام به سند دهید و سند بگیرید